Українських туристів в Єгипті посадили на карантин через коронавірус - що відомо
Категорія
Україна
Дата публікації

Українських туристів в Єгипті посадили на карантин через коронавірус - що відомо

Українських туристів в Єгипті посадили на карантин через коронавірус - що відомо
Джерело:  online.ua

Українські туристи, які відпочивали в двох готелях на єгипетських курортах Шарм-ель-Шейх і Хургада, потрапили під карантин. У готелях були виявлені особи з підозрою на коронавірус. Відпочиваючі зможуть повернутися додому, якщо лабораторні тести після закінчення карантину не виявлять випадків захворювання COVID-19 або підозр на зараження інфекцією. Про це повідомила пресслужба Мінінфраструктури України, передає ONLINE.UA.

Відомо, що українські туристи застрягли в готелях "Reef Oasis Beach Resort 5 *" і "Sentido Reef Oasis Senses Resort 5 *". На карантині вони будуть перебувати в зв'язку з тим, що в місцях відпочинку були виявлені особи з підозрою на коронавірус. У відомстві поки не уточнили, скільки українських туристів буде перебувати на карантині - вони будуть знаходитися в готелях, в яких відпочивали.

"Будь ласка, залишайтеся на зв'язку з турагентами для отримання у них актуальної інформації щодо зворотних рейсів, і з представниками МЗС", - звернулися в відомстві до відпочиваючих.

Туроператор Join Up учтоніл, що українські туристи, які повинні були повертатися з Єгипту 14-15 березня, будуть повернуті в Україну рейсами на наступному тижні. Туристам, які повинні повертатися в Україну після 16 березня, інформацію нададуть додатково.

Нагадаємо, з 16 березня Україна закриває кордон, а з 17 березня авіасполучення через карантин по коронавірусу. Таке рішення прийняв РНБО, його вже ввів в дію президент України Володимир Зеленський.

Раніше ONLINE.UA публікував повний список пунктів пропуску на кордоні з ЄС, які закриває Україна на період карантину по коронавірусу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?