Український Bayraktar TB-2 витримав атаку російського винищувача – відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Український Bayraktar TB-2 витримав атаку російського винищувача – відео

Український Bayraktar TB-2 витримав атаку російського винищувача – відео
Джерело:  online.ua

Російський винищувач Су-27 намагався збити український безпілотник Bayraktar над Чорним морем поблизу тимчасово окупованого Криму.

Джерело: Ukraine Weapons Tracke

Росія не змогла збити безпілотник

Проєкт Ukraine Weapons Tracker опублікував у Twitter відео з бортової камери дрона Bayraktar TB-2, на якому зафіксовано невдалу спробу атаки з боку російського винищувача.

Всі чули про недавній інцидент із MQ-9, але ми отримали недавнє відео, на якому російський винищувач безрезультатно намагається збити набагато легший Bayraktar TB-2 над Чорним морем біля узбережжя Криму, використовуючи аналогічний метод реактивного струменя, – йдеться в коментарі до відео.

"Байрактар ТВ2" - ударний оперативно-тактичний безпілотний літальний апарат турецького виробництва.

Має велику тривалість польоту, здатний виконувати дистанційно керовані або автономні польоти. Літаки та їхнє озброєння контролюються екіпажем на наземній станції управління.

Як російський винищувач намагався збити український Bayraktar

На відео видно, як російський винищувач безуспішно намагається збити набагато легший Bayraktar TB-2 над Чорним морем поблизу узбережжя Криму, використовуючи реактивний струмінь у подібний спосіб, як і при зіткненні з американським дроном MQ-9 Reaper.

При цьому невідомо, чому для знищення безпілотника не використовували ракети "повітря-повітря", однак, ймовірно, пілот не знав, що це за дрон і хто ним керує.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?