Український боксер-шоумен на позашляховику збив лося: з'явилися фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Український боксер-шоумен на позашляховику збив лося: з'явилися фото

Український боксер-шоумен на позашляховику збив лося: з'явилися фото
Джерело:  ТСН

Відомий український боксер та тренер реаліті-шоу про схуднення "Зважені та щасливі" В'ячеслав Узелков на гостомельській трасі біля Києва потрапив у незвичну дорожньо-транспортну пригоду.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.

За інформацією видання, ДТП трапилась сьогодні вранці, 27 квітня.

Коли Узелков їхав у бік Києва, з лісу несподівано вибіг лось і почав перебігати дорогу. Тварина потрапила під колеса позашляховика Mitsubishi й загинула.

У автівки сильно пошкоджена передня частина, тріснуло лобове скло. На місце аварії вже приїхала поліція, чекають приїзду лісників. Коментувати аварію боксер відмовився.

Читайте також: Названа ведуча нового сезону шоу "Зважені та щасливі"

Проте адвокат спортсмена розповів, що В'ячеслав не отримав пошкоджень у цій аварії, зараз він в шоковому стані від події. Спортсмен, за твердженням захисника, рухався із швидкістю 75 км/ч, в авто їхав один без пасажирів.

Як повідомляв ONLINE.UA, у США в штаті Кентуккі шкільний автобус врізався в дерево через оленя, який вибіг на дорогу, в результаті чого постраждало 15 людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?