Український борець переміг на престижному міжнародному турнірі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Український борець переміг на престижному міжнародному турнірі

Український борець переміг на престижному міжнародному турнірі
Джерело:  online.ua

Український борець Жан Беленюк став тріумфатором міжнародного турніру з боротьби, який проходив у турецькому Стамбулі. Він завоював золоту медаль у ваговій категорії до 87 кг на рейтингових змаганнях Vehbi Emre & Hamit Kaplan.

Про перемогу Беленюка на турнірі в Туреччині повідомила прес-служба Федерації греко-римської боротьби України, передає ONLINE.UA.

Відзначається, що на шляху до успіху Жан Беленюк впевнено пройшов усі етапи змагання. На шляху до фіналу він переміг українця Андрія Антонюка (5:0), білоруса Радзіка Кулієва (4:3) та індійця Раміна Техерісартангга (3:2). У фінальному поєдинку українець здолав азербайджанця Ісламу Аббасова з рахунком 3:1.

Слід зазначити, що на цьому турнірі завоював почесну нагороду ще один представник збірної України. Ним став Денис Дем'янков, який посів третє місце у ваговій категорії до 67 кг.

Нагадаємо, український борець Жан Беленюк є чемпіоном світу та Європи з греко-римської боротьби. У 2016 на Олімпіаді в Ріо-де Жанейро спортсмен завоював "срібло".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українка Ольга Харлан завершила виступи на чемпіонаті світу з фехтування в 1/16 фіналу. На цій стадії Харлан поступилася 35-му рядку світового рейтингу FIE Яці Шао з Китаю з рахунком 13:15.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?