Український фільм отримав нагороду на фестивалі в Лондоні: опубліковані фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Український фільм отримав нагороду на фестивалі в Лондоні: опубліковані фото

Український фільм отримав нагороду на фестивалі в Лондоні: опубліковані фото

Український фільм "Моя бабуся Фанні Каплан" режисера Олени Дем'яненко отримав приз за кращий іноземний фільм на міжнародному кінофестивалі London Crystal Palace International Film Festival.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook стрічки.
"Круто і шалено весело! Приз "Кращий іноземний фільм" London Crystal Palace International Film Festival отримав фільм "Моя бабуся Фанні Каплан", - йдеться в повідомленні.
Читайте також: Фільм про Майдан переміг на зарубіжному фестивалі


Картина розповідає проникливу і зворушливу історію кохання есерки Фанні Каплан, яка розгортається на тлі революційних подій в Російській імперії початку ХХ століття. Фанні Каплан увійшла в історію як виконавець замаху на життя Володимира Леніна.
Нагадаємо,  пісня співачки Джамали " Обещание" стала саундтреком фільму "Моя бабуся Фанні Каплан".
Відзначимо, дана картина вже визнана кращою повнометражною стрічкою на Одеському міжнародному кінофестивалі в цьому році.
В український прокат картина вийде 8 грудня. Фільм знімався в Україні та Франції.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  український режисер Сергій Лозниця отримав нагороду "Золотий голуб" на кінофестивалі DOK Leipzig за повнометражний фільм "Аустерліц".


















Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?