Український футболіст потрапив до списку найперспективніших гравців УЄФА
Категорія
Спорт
Дата публікації

Український футболіст потрапив до списку найперспективніших гравців УЄФА

Український футболіст потрапив до списку найперспективніших гравців УЄФА
Джерело:  online.ua

УЄФА опублікувала щорічний рейтинг перспективних молодих футболістів, до нього увійшов гравець донецького "Шахтаря".

Джерело: рейтинг УЄФА

Найперспективніший український футболіст 

Команда репортерів, кореспондентів і редакторів УЄФА передбачили, за якими молодими гравцями віком до 21 року, потрібно стежити в 2022 році.

У рейтингу опинився українських гравець Михайло Мудрик.

Стильний вінгер увірвався в команду «Шахтаря» у цьому сезоні та брав участь у всіх групових матчах Ліги чемпіонів, у тому числі з вражаючим стартом у «Реалі». Незабаром його очікує міжнародний дебют, — зазначили в УЄФА

20-річний Мудрик цього сезону зіграв у 19 матчах, де відзначився двома голами та вісьмома результативними передачами.

Минулого року до рейтингу УЄФА увійшли відразу два українські гравці: воротар "Шахтаря" Анатолій Трубін та захисник "Динамо" Ілля Забарний.

У Франції похвалили українського футболіста Михайла Мудрика

Нагадаємо, що раніше цього місяця авторитетне французьке футбольне видання Foot Mercato присвятила схвальну статтю молодому гравцю  донецького "Шахтаря".

Незрівнянний нападник, блондин, дуже технічний, відмінний дріблер, Михайло Мудрик досяг найвищих успіхів у свої 20 років, - написали у виданні.

Під час матчу 3 листопада на стадіоні "Сантьяго Бернабеу" проти Реала, де іспанці виграли з рахунком 2:1, Мудрик привернув увагу всіх учасників зустрічі.

Майбутнє виглядає дуже перспективним для Мудрика, який культивує схожість із Неймаром. Від ігрового профілю, який схожий на профіль бразильця та татуювань, до завжди акуратної зачіски та християнської релігії, ці двоє чоловіків мають різні спільні риси. Але головне – це дриблінг та провокація на полі. У відповідь на це Мудрик зізнавався, що він скоріше фанат Кріштіану Роналду, але дуже цінує таке порівняння з одним з кращих гравців світу, — сказано в статті.

Хто такий Михайло Мудрик 

Михайло Мудрик дебютував у складі «Шахтаря» у 2018 році. У листопаді та грудні 2021 року за підсумками голосування вболівальників на офіційному сайті клубу, Мудрика було визнано найкращим гравцем команди.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?