Український футболіст знепритомнів під час матчу Кубка Бельгії
Категорія
Спорт
Дата публікації

Український футболіст знепритомнів під час матчу Кубка Бельгії

Український футболіст знепритомнів під час матчу Кубка Бельгії
Джерело:  online.ua

Під час проведення 1/4 фіналу Кубка Бельгії вінгер бельгійського "Мехелена", українець Мар'ян Швед зіткнувся з воротарем ФК "Ейпен" та втратив свідомість. Спортсмен встиг провести на полі лише 5 хвилин, він отримав травми голови та ребер.

Джерело:  GVA

Після удару Швед також відкашлявся кров’ю. Ось як ситуацію прокоментував  керівник "Мехелена" Воутер Вранкен:

Він лежав на спині, але не реагував. Потім вони перевернули його на бік, і, на щастя, з’явився кашель. Тепер (через півгодини після свистка, – ред.) він прийшов до тями. Сподіваюся, пошкодження для нього не надто серйозні. Удар був переважно в його голову та ребра.

Після зіткнення з воротарем"Ейпeна" Шведа було доставлено до лікарні і його життю нічого не загрожує. ФК, до якого наразі належить українецб Швед, після заміни спортсмена пропустила два голи та остаточно полишила можливість здобути Кубок Бельгії (1:3). У поточному сезоні Мар'ян Швед зіграв 18 матчів, у яких забив два голи та віддав один асист.

Моторошні випадки травмування спортсменів

 Раніше також неприємна ситуація з моторошною травмою сталася в футболіста Неймара: нога форварда ПСЖ вивернулася наче гума. Під час цього інциденту футболіст стикнувся зі своїм супротивником на полі, захисником із Гваделупи Сент-Етьєном Масоном.

Влітку також травмувався під час  матчу із Швецією нападник української збірної Артем Бєсєдін. У нього виявили перелом виростків стегнової кістки і часткове пошкодження зв‘язок ноги. Ось як витуацію тоді прокоментував прессекретар збірної України Олександр Гливинський:

 Після зіткнення в матчі Швеція-Україна гравець залишив поле з допомогою медиків. Первинне обстеження головним лікарем національної команди Артуром Глущенком показало ушкодження одразу кількох м’язів ноги. Також є підозра на ушкодження хрестоподібних зв‘язок.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?