Український хітмейкер GOVOR презентував довгоочікуваний ремікс на пісню "Танцуй"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Український хітмейкер GOVOR презентував довгоочікуваний ремікс на пісню "Танцуй"

Український хітмейкер GOVOR презентував довгоочікуваний ремікс на пісню "Танцуй"
Джерело:  online.ua

Український R'n'B-виконавець GOVOR (Дмитро Говоренко) представляє свій другий ремікс на танцювальний трек "Танцуй", повідомляє ONLINE.UA.

Після нової версії "Сеньорита", Дмитро представляє ремікс-версію на "Танцуй"! Всі шанувальники музиканта вже можуть послухати свіжу прем'єру на всіх музичних майданчиках - посилання в тексті нижче. Як зауважив GOVOR в одному з інтерв'ю, можливо, все вже скоро фанати почують його програму в танцювальних плейлистах в клубах країни, адже існує ідея створення діджей-проекту! Якою буде добірка і якими новинками порадує артист залишається загадкою, але ми знаємо, що це буде щось абсолютно нове!

 Трек "Танцуй" - танцювальний гімн цього літа, а ремікс ще більш запальний і вибуховий! Насолоджуйтесь, танцюйте і проводжайте останні дні літа з захопленням! Ми чекаємо нових прем'єр!

YouTube Music - https://music.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_mJmiiO4WzdG2bV9lU_FzZlpCGIpBpbYls
iTunes - https://music.apple.com/ua/album/танцуй-remix-single/1473147688?l=ru
Google музика - https://play.google.com/store/music/album?id=B62zsu26ro3aebuxnbiqdx3whby&tid=song-T5pt6xyhxse5sspuupgpdvkhbyq
Shazam - https://www.shazam.com/track/475148236/танцуй-remix
Zvuk.com- https://zvuk.com/track/64787690
Amazon - https://www.amazon.com/dp/B07VC9ZRDX/ref=sr_1_2?keywords=govor+танцуй+remix&qid=1563347869&s=gateway&sr=8-2
Tidal - https://tidal.com/browse/album/113380458

Як повідомляв ONLINE.UA, унікальний у своєму поєднанні латино-американських ритмів і авторських текстів український виконавець GOVOR (Дмитро Говоренко) продовжує підкорювати танцювальні майданчики країни з новим запальним треком "Текила"

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?