Український канал покаже фільм про "громадянський конфлікт" на Донбасі: головний герой - Путін
Категорія
Політика
Дата публікації

Український канал покаже фільм про "громадянський конфлікт" на Донбасі: головний герой - Путін

Український канал покаже фільм про "громадянський конфлікт" на Донбасі: головний герой - Путін

Український телеканал "112 Україна", керівництво якого пов'язане з кумом Путіна Віктором Медведчуком, анонсував трансляцію фільму "Відкриваючи Україну" про "громадянський конфлікт" на Донбасі. Головними героями фільму є Медведчук та президент РФ Володимир Путін, передає ONLINE.UA з посиланням на  "Радіо Свобода".

Що цікаво, продюсером документальної стрічки "Відкриваючи Україну" є американський режисер-оскароносець Олівер Стоун.

"Це розповідь Стоуна про події в Україні устами президента РФ Путіна та його кума Віктора Медведчука. Судячи з добору протагоністів, наратив фільму очевидний: "2014 року на Майдані був державний заколот за підтримки агентів ЦРУ, що спричинило громадянський конфлікт на проросійському Донбасі", - йдеться у статті.

Також відомо, допрем'єрний показ стрічки пройшов 4 липня на міжнародному, але маловідомому кінофестивалі у місті Таорміна на Сицилії (Італія).

Варто зазначити, що Олівер Стоун давно відомий прихильністю до лідерів-диктаторів та антиамериканськими поглядами у своїй кінотворчості. Те, що він представив на фестивалі у курортному місті Таорміна -  лише частина документального кінопроЕкту, який буде готовий до кінця літа.

Як повідомляв ONLINE.UА, глава держави Володимир Зеленський пообіцяв, що не дозволить монополізувати українське телебачення куму очільника Кремля Віктору Медведчуку

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?