Український мільйонер придбав лікеро-горілчаний завод у Росії - росЗМІ
Категорія
Економіка
Дата публікації

Український мільйонер придбав лікеро-горілчаний завод у Росії - росЗМІ

Український мільйонер придбав лікеро-горілчаний завод у Росії - росЗМІ
Джерело:  online.ua

Український мільйонер Олександр Глусь, що заробив свій капітал як один із власників заводу Nemiroff, переміг на торгах з продажу лікеро-горілчаного підприємства у російському Петрозаводську.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Читайте також: Закриття Липецької фабрики Roshen: з'явилися нові деталі

Повідомляється, що переможцем торгів стала компанія "Алковорлд", єдиним власником якої є Глусь. Джерела ЗМІ повідомляють, що її було зареєстровано у квітні - очевидно, що під покупку заводу "Петровський", що є одним із найстарших підприємств у цій галузі у Росії.

В уряді Карелії і "Росспиртпромі» підсумки торгів не прокоментували. Директор компанії "Алковорлд" Анатолій Білих, який раніше очолював лікеро-горілчаний завод "Петровський", заявив, що "документів з аукціону поки не має".

Також повідомляється, що у березні виконуючи обов'язки голови Карелії Артур Парфенчиков написав на своїй сторінці в Facebook, що зустрічався в Москві з головою ради директорів "Nemiroff Холдинг" Глусем О. С".

Як повідомляв ONLINE.UA, Басманний суд Москви продовжив арешт Липецької кондитерської фабрики, яка входить до складу корпорації "Рошен", переданої президентом України Петром Порошенком в управління сліпого трасту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?