Український режисер представив фільм жахів на фестивалі в Америці: опубліковані фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Український режисер представив фільм жахів на фестивалі в Америці: опубліковані фото

Український режисер представив фільм жахів на фестивалі в Америці: опубліковані фото
Джерело:  fearnyc.com

Одеський режисер Сергій Пудіч презентував короткометражний фільм жахів Hunters for Metal на фестивалі FEARnyc в Нью-Йорку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт фестивалю.
За сюжетом картини, двоє хлопців вирушили в ліс на пошуки металу, там вони натрапили на старий моторошний будинок, в якому можна знайти щось вартісне, але виявилося що вони не одні.
Режисер стрічки розповів американцям, що в Україні фільми жахів не користуються особливою популярністю в зв'язку зі складною економічною, політичною і військовою ситуацією в країні.
Читайте також: У мережі представлений тизер нових "Зоряних війн"
"В Україні фільми жахів не користуються особливою популярністю в зв'язку зі складною економічною, політичною і військовою ситуацією в країні. Українці і без того бачать жах кожен день, тому в більшості випадків в кінотеатри вони ходять за позитивними емоціями від комедій, бойовиків і драм з хеппі-ендом, а не за адреналіном від фільмів жахів", - зазначив Пудіч.


Команда українців, яка презентувала фільм, складалася з режисер Сергія Пудіча, продюсера Антона Резніченко, актора Микити Бичкова-Андріївського та оператора-постановника Олексія Милокоста.


Відзначимо, фільм Пудіча був єдиний з країн Східної Європи та пострадянського простору.
Всього на семиденний фестиваль було відібрано 12 короткометражних картин в секцію "Короткометражні фільми жахів" з США, Мексики, Латинської Америки і Європи.


Як повідомляв ONLINE.UA,  український режисер Сергій Лозниця отримав нагороду "Золотий голуб" на кінофестивалі DOK Leipzig за повнометражний фільм "Аустерліц".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?