Український журналіст, поставив різкі запитання Путіну, поділився враженнями
Категорія
Політика
Дата публікації

Український журналіст, поставив різкі запитання Путіну, поділився враженнями

Український журналіст, поставив різкі запитання Путіну, поділився враженнями

Український журналіст Роман Цимбалюк, який ставив питання президенту Росії Володимиру Путіну під час підсумкової прес-конференції, розповів про те, як складно працювати на таких заходах.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
"Важко з цими питаннями. Сильне хвилювання. Тут друге дублів не буває. Плюс, відповідальність, адже в цьому місці і в цей час запитувати в такому контексті про нашу країну нікому", — підкреслив він.
Також Цимбалюк зізнався, що "ло самого останнього моменту неясно, як сформулювати питання так, щоб отримати справжній відповідь".
Читайте також: Трампу сподобалися слова Путіна на прес-конференції: соцмережі у шоці
"До того ж, у багатьох завищені очікування від цього заходу", - додав журналіст.
При цьому він підкреслив, що, "на превеликий жаль, журналісти не можуть вирішити проблему, в нашій компетенції її підняти і зробити так, щоб можновладці її не забовтують".
"У будь-якому випадку, називати речі своїми іменами в Росії потрібно, вертикальну картину це не зіпсує, але як кажуть, вода камінь точить", — резюмував Цимбалюк.
Також він виклав відео зі своїм питанням на цьому заході.


Нагадаємо, раніше український політолог Олексій Голобуцький у своєму блозі на ONLINE.UA припустив, що на прес-конференції Путін "тренував невидимість".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?