Українського політв'язня вивезли з колонії в Росії - адвокатка
Категорія
Політика
Дата публікації

Українського політв'язня вивезли з колонії в Росії - адвокатка

Українського політв'язня вивезли з колонії в Росії - адвокатка
Джерело:  Крим.Реалії

Українець-активіст Володимир Балух, засуджений в Росії, був відправлений до СІЗО Москви з колонії №4 у місті Торжок. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Крим.Реалії".

За словами адвокатки Ольги Динзе, бранця відправили до столичного ізолятора №2, однак невідомо - чи це "Бутирка", чи це "Лефортово". Більше жодних відомостей захист не отримав.

"Мені стало про це відомо вранці від сестри, якій повернувся лист. Потім ми уточнили інформацію і нам адміністрація колонії сказала, що його дійсно етапували в слідчий ізолятор", - підкреслила Динзе.

Наразі невідомо, чому Балуха вивезли з колонії. Офіційне представництво ФСВП РФ у Тверській області не змогла підтвердити чи спростувати інформацію через закон про захист персональних даних.

Як повідомляв ONLINE.UA, політв'язень Олександр Кольченко звернувся до російського суду з листом, у якому просив дати йому можливість зайнятися виправними роботами замість колонії.

На своє прохання він отримав відмову, недивлячись на різноманітні розумні аргументи - наявність матері пенсіонного віку, що потребує домомоги, можливість самозабезпечення в'язня замість використання грощей платників податків тощо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?