Українську співачку Alyona Alyona номінували на престижну міжнародну премію
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українську співачку Alyona Alyona номінували на престижну міжнародну премію

Українську співачку Alyona Alyona номінували на престижну міжнародну премію
Джерело:  online.ua

Відома українська реперка Alyona Alyona була номінована на німецьку міжнародну премію Anchor. Співачка претендує на нагороду за популяризацію в своїй творчості української мови. Зазначимо, що зірка виконує свої композиції лише українською мовою, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт премії.

Окрім того, її образи позбавлені гламуру, і демонструють звичайну жінку, яка не зазнає впливу кліше про красу. За це представники премії назвали її "українською королевою вулиці".

"Хіп-хоп як сила природи: Олена Савраненко, псевдонім Alyona Alyona, читає реп рідною мовою - українською. І те, як її слова течуть, шиплять, котяться, вибиваються і мчаться, просто вражає. Аyona Аlyona вже є зразком в Україні" , - наголошується в офіційному повідомленні на сайті премії.

Варто зазначити, що до своєї музичної кар'єри реперка працювала касиркою в супермаркеті, а також вихователькою в дитячому садку.

Вручення музичної премії Anchor відбудеться у вересні в Гамбурзі.

Нагадуємо, Alyona Alyona увірвалася на українську музичну сцену у вересні 2018 року із дебютним кліпом "Рибки Рибки". А у квітні 2019 року співачка випустила свій дебютний альбом "Пушка". Тоді ж американський VOGUE назвав її найнесподіванішою зіркою репу.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  суд присяжних Лос-Анджелеса визнав відому співачку Кеті Перрі  винною у плагіаті трека Joyful Noise, який було випущено у 2008 році християнским реп-виконавцем Marcus Gray.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?