Українці голосно нагадали Європі про російську агресію: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Українці голосно нагадали Європі про російську агресію: з'явилося відео

Українці голосно нагадали Європі про російську агресію: з'явилося відео

Українці, які живуть в Австрії, прийшли на чергову сесію ОБСЄ, щоб нагадати представникам парламенту про російську агресію.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook.
Як повідомив нардеп Антон Геращенко, українці, які прийшли 23 лютого на пікет сесії ОБСЄ, скандували "Крим - це Україна".

Читайте також: ОБС Є прийняла важливе рішення щодо Донбасу
"Небайдужі українці, які живуть в Австрії, прийшлі сьогодні на пікетування чергової сесії Організації з питань безпеки і співробітництва в Європі. Українська акція істотно вивела з себе російську делегацію, яка мріяла про те, що їх у Відні ніхто не потурбує. Але їх мрії були марними. Скандування українців про те, що Крим - це Україна, голосно чути в залі, де зібралися представники парламентів з 58 країн", - написав Геращенко.





Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Верховна Рада України прийняла офіційне звернення до ОБСЄ, в якому попросила зробити юридичні висновки в звіті з виборів до Держдуми Росії, які були проведені в окупованому Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?