Українці стають режисерами панічного спектаклю в росії, — академік Української академії наук Віталій Луньов
Категорія
Україна
Дата публікації

Українці стають режисерами панічного спектаклю в росії, — академік Української академії наук Віталій Луньов

Українці стають режисерами панічного спектаклю в росії, — академік Української академії наук Віталій Луньов
Джерело:  online.ua

Як у росії починається час сумнівів та паніки і як це буде вигідно Україні обговорювали у новому випуску циклу психологічних етерів «Свідомі про несвідоме» доктор психології Василь Мосійчук, академік Української академії наук Віталій Луньов та професор нейропсихології Богдан Ткач.

Джерело:  ютуб-канал online.ua

Академік Української академії наук Віталій Луньов зазначив, що росіяни вже відчувають "кризу жанру".

Вони можуть говорити, що вони щось переносять, відтягують, терміни змінили. Але це говорить тільки про одне – що в цей момент сталося щось інше. А сталося найскладніше для розуміння росіян. Знаєте, як у Кучми була колись книга «Україна — не росія».

У росії почався час сумнівів

Луньов нагадав, як на минулих ефірах говорили про етнічний тріумф, що він важливий для України.

І от сталося неминуче. Сучасна історія України, у ній очевидний етнічний і національний тріумф України. І те, що Україна – не росія. Це речі, які дуже важко розуміти і важко переживати людям, які звикли думати тільки у первертивному ключі, тільки в ключі нав’язування бажання іншим. От вони кажуть нам: «Ми вас хочемо бачити росією». Ми їм кажемо: «Але ж це не так», (а вони - ред.): «А ми вас хочемо бачити саме в такому ключі». От, і все.

Луньов зазначає, що прийшов час для сумнівів і це те, що буде грати українцям на руку.

Насправді, люди так чи інакше починають розуміти, що багато чого не відбулося. І це не тому, що вони попередили якісь потенційно можливі напади. Кому треба нападати, напали б давно, і карта світу була б іншою. Зараз почнеться час паніки, і ми стаємо цьому свідками. І стаємо режисерами цього панічного спектаклю, який починається, — переконаний Луньов.

Читайте також: Від етнічного афекту до тріумфу нації. Українці перевершили сподівання всього світу — академік Української академії наук Віталій Луньов

Учасники цього випуску «Свідомі про несвідоме»:

  • Василь Мосійчук, доктор психології, автор наукових робіт, поет.

  • Віталій Луньов, клінічний професор психології та клінічного нейропсихоаналізу, член Американської психологічної асоціації, академік Української академії наук.

  • Богдан Ткач, клінічний професор нейропсихології, доктор психологічних наук з медичної психології, старший дослідник та лікар.

«Свідомі про несвідоме» — це цикл психологічних етерів за участі провідних спеціалістів з різних областей, від психології до міжнародної економіки. Учасники етерів беруть до обговорення актуальні проблеми, з якими стикаються українці під час війни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?