Українці зможуть їздити без віз ще в одну азіатську країну
Категорія
Україна
Дата публікації

Українці зможуть їздити без віз ще в одну азіатську країну

Українці зможуть їздити без віз ще в одну азіатську країну
Джерело:  interfax.com.ua

Перелік країн, до яких українці зможуть подорожувати без віз, найближчим часом поповниться ще однією державою. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Інтерфакс-Україна », на сьогоднішньому засіданні Кабінету міністрів було схвалено проект угоди про встановлення безвізового режиму з Монголією.

Згідно з проектом документа, громадяни держав-підписантів можуть перебувати на території іншої держави без віз не більше 90 днів протягом 180 днів.

Від імені України міждержавну угоду доручено підписати Андрію Дещиці. Він був попередником Павла Клімкіна на посаді глави МЗС, а тепер є послом України у Польщі.

Після підписання угоди Монголія стане 134 країною, до якої українці можуть подорожувати без віз.

Монголія – країна в Східній Азії, яка розташована між Росією та КНР. Незважаючи на те, що вона не має виходу до моря, її туристичний потенціал не такий вже й малий. У Монголії розташовано чимало старовинних буддистських монастирів та інших пам’яток. Українці можуть дістатися до Улан-Батору літаком з пересадкою у Пекіні.

Нагадаємо, що у Білорусі влада тимчасово дозволила вживати наркотики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?