Українців попередили про небезпеку - що відбувається
Категорія
Україна
Дата публікації

Українців попередили про небезпеку - що відбувається

Українців попередили про небезпеку - що відбувається
Джерело:  online.ua

З вівторка, 4 лютого, погода в Україні різко погіршиться. Очікуються снігопади, снігові замети, хуртовини та ожеледиця. У зв'язку з погіршенням погодних умов рятувальники звернулися до українців з попередження про небезпеку - погодні умови призведуть до порушення та припинення руху транспорту на дорогах і вулицях, будуть ускладнювати роботу підприємств енергетики і комунального господарства. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу ДСНС і Укргідрометцентр.

За прогнозом синоптиків, 4 лютого мокрий сніг з дощем накриє західні області України. При цьому температура повітря збережеться на плюсових значеннях.

У середу, 5 лютого, на заході, півночі, сході і в центрі України почнуться снігопади. Очікується утворення снігового покриву висотою до 10-15 см.

У четвер, 6 лютого, в Україні продовжить вирувати зима. Снігом накриє всю Україну і почнуться заморозки до -4 ...- 6°С у всіх регіонах.

У п'ятницю, 7 лютого, синоптична ситуація не зміниться. У всіх областях буде сніжно і холодно.

Снігопади припиняться тільки в суботу, 8 лютого. Але морози не підуть - вдень буде до -3°С, а вночі - до - 11°С.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що за місячним прогнозом погоди Украгідрометцентра на лютий 2020 року серйозної зими в Україні не очікується. Синоптики не прогнозують серйозних заморозків. Середньомісячна температура очікується на рівні 0 ...- 3 ° С. Місячна кількість опадів очікується на рівні 22-70 мм.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?