Українців просять скоротити споживання електроенергії ввечері 10 жовтня
Категорія
Україна
Дата публікації

Українців просять скоротити споживання електроенергії ввечері 10 жовтня

Українців просять скоротити споживання електроенергії  ввечері 10 жовтня
Джерело:  online.ua

Заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко закликак громадян обмежити використання електроенергії у період с 17:00 до 22:00 10 жовтня з метою допомогти пройти українській електромережі критичні навантаження після серії ранкових ракетних ударів кремлівської армії по об'єктах енергетичної інфраструктури. 

Джерело: Telegram-сторінка Кирила Тимошенка

Українцям слід обмежити споживання елекроенергії увечері 10 жовтня

Внаслідок сьогоднішнього обстрілу рашистів, переконливо просимо всіх, за можливості, сьогодні з 17:00 до 22:00 обмежити споживання електроенергії, - зазначив Тимошенко.

На думку експерта та керівника Центру військово-правових досліджень Олександра Мусієнка, ранковою масованою ракетною атакою по українських містах Кремль намагався посіяти паніку та схилити Україну до капітуляції.

Вони знайшли привід для чергової ескалації - це те, що звинувачують Україну в підриві Кримського мосту, що, як мені здається, насправді все ж таки є спецоперацією ФСБ для того, щоб продовжувати ескалацію. Ну і друге – зрозуміло, що на тлі невдач, які зазнає російська армія на фронтах, вони дуже сильно остерігаються наслідки того, що можуть потенційно втратити Херсон, втратити населені пункти на Сході, зокрема, - зазначає експерт.

За його словами, буквально кілька днів назад новим головнокомандувачем кремлівської армії в Україні став генерал Сергій Суровікін, який керує авіацією і не вигадав нічого кращого, аніж завдати масованого ракетного удару по українських містах, сподіваючись таким чином виправити катастрофічну ситуацію на фронтах.

Це такий спосіб вислужитися перед Путіним, здобути якісь там дивіденди, тому що практика така, що за цю війну і цю повномасштабну агресію російське командування не досягало нічого, ніяких військових перемог і здобутків, - підкреслив експерт.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?