Українців вразив "журналіст", який прославляє Гіві в Одесі: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Українців вразив "журналіст", який прославляє Гіві в Одесі: з'явилося відео

Українців вразив "журналіст", який прославляє Гіві в Одесі: з'явилося відео
Джерело:  megafon.od.ua

Одеський журналіст Григорій Кваснюк, який раніше працював на підконтрольному одіозному політику Ігорю Маркову каналі "АТВ", в умовах війни з Росією продовжує безкарно пропагувати "русскій мір" і славити бойовиків Донбасу.
Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на одеське видання "Мегафон", Кваснюк відкрито співпрацює з підконтрольним бойовикам новинним ресурсом "Ньюс Фронт", на ютуб-каналі якого виходить його програма "Правда".
Частина одного з останніх випусків програми Кваснюка була присвячена смерті терориста ДНР Гіві. Його ліквідацію Кваснюк назвав "терористичним актом", "страшним убивством", самого Гіві - "легендарним, безсмертним комбатом". Саму ж Україну Кваснюк називає "терористичною державою", яка "бомбардує і розстрілює мирних людей".
Читайте також: РосТБ крупно зганьбилася з "замовниками" вбивства Гіві, мережа веселиться: з'явилося відео


Одеські журналісти висловили своє обурення бездіяльністю українських спецслужб.
"Вічна пам'ять св. Великомученику Гіві, якого вбили фашисти. Це з рук геть! Кваснюк сидить у нас в місті і п *** ить таку хрінь!.. Тисячі одеситів на фронті, а ця гнида, яка дивом не втекла слідом за Марковим, сидить тут у тилу і веде безпрецедентну агітацію. Ну візьмемо приклад тієї ж Російсько-Чеченської війни. Не могло бути в Москві ЗМІ Басаєва! У нас є! Голос "Новоросії"! Це не опозиція. Не альтернативний погляд. Це свідома брехня і пропаганда", - прокоментував виступи Кваснюка журналіст Дмитро Бакаєв в своєму Facebook.


Інтернет-користувачі бурхливо обговорюють інцидент:




Як повідомляв ONLINE.UA, відомий український волонтер Роман Донік назвав Гіві "істеричкою" і висловив упевненість в тому, що слідом за ним будуть вбиті і інші ватажки ДНР-ЛНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?