Українцям повідомили гарні новини про коронавірус - що відомо
Категорія
Україна
Дата публікації

Українцям повідомили гарні новини про коронавірус - що відомо

Українцям повідомили гарні новини про коронавірус - що відомо

Одужала українка, яка "підхопила" новий китайський коронавірус на борту круїзного лайнера Diamond Princess. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

За словами речниці українського МЗС Катерини Зеленко, жінку виписали з лікарні.

"Українку було 27 числа виписано із лікарні та перевезено до готелю. Зараз посольство України в Японії надає нашій співвітчизниці необхідне сприяння. Інші троє наших громадян продовжують перебувати у медичних закладах. Поки що дата їх виписки невідома", - зазначила прессекретарка.

Також покращується стан інших трьох українців, в організмах яких виявили раніше коронавірус. Загалом на борту Diamond Princess знаходилися 24 громадян нашої країни. Інфекцію мали чотири з них, їх госпіталізували. Інші залишилися безпосередньо на лайнері.

Зеленко пояснила, що японські лікарі провели необхідні тести в українців для виявлення нових випадків захворювання. У разі позитивних результатів їх госпіталізують.

Як повідомляв ONLINE.UA, загалом китайську інфекцію виявили у п'ятьох громадян України. Цікаво, що усі вони знаходяться за межами держави. Чотири випадки - це згадані люди на Diamond Princess, а ще один — жінка в Італії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?