Українцям розповіли, чи може Путін оживити ідею "Новоросії"
Категорія
Україна
Дата публікації

Українцям розповіли, чи може Путін оживити ідею "Новоросії"

Українцям розповіли, чи може Путін оживити ідею "Новоросії"
Джерело:  apostrophe.ua

Російський фінансист і блогер Слава Рабинович  заявив, що президенту Росії Володимиру Путіну зараз не до відродження "Новоросії", він зайнятий іншими речами.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Апостроф.


З огляду на останні дії ватажка так званої ДНР Олександра Захарченко, який провів якусь "пряму лінію" з Харковом і хоче провести її з Одесою, постає запитання, а чи не свідчить це про відновлення ідей на кшталт «руского міра» і "Новоросії".


"Щоб відповісти на це питання, потрібно розібратися в наступному: чи має відношення те, що збирається робити Захарченко, до того, що збирається робити Кремль? Мені здається, немає. Швидше за все, Кремль зараз зайнятий іншими речами. Ідея "Новоросії" давним давно загинула з ганьбою, розсипалася і ніколи не може бути відновлена. Те, чим зараз зайнятий Кремль, - це порятунок своєї дупи, для того, щоб події наступних 12-24 місяців не викинули цих злочинців з влади", - говорив він.


"Ви зараз не чуєте вже нічого про "Новоросію", а чуєте перли помутнілої свідомості Бастрикіна (глава Слідчого комітету РФ Олександр Бастрикін, - Ред). Ви чуєте такий же словопотік сутінкової свідомості Чайки (генпрокурор РФ Юрій Чайка, - Ред.) і ще небезпечніше терористичне марення Путіна, який будує свою власну особисту армію, над якою не владні російські закони і Конституція. Ось цим вони зараз реально зайняті. Їм не до відродження "Новоросії" зараз", - додав блогер.


Раніше  Рабинович говорив, що президент Росії Володимир Путін найближчим часом не припинить конфлікт на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?