Українцям розповіли про роль сайту "Миротворець" у війні з Росією: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Українцям розповіли про роль сайту "Миротворець" у війні з Росією: опубліковано відео

Українцям розповіли про роль сайту "Миротворець" у війні з Росією: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Відомий український блогер Ярослав Матюшин заявив, що  сайт "Миротворець", який повідомив про своє закриття, для протистояння російській пропаганді зробив набагато більше, ніж Міністерство інформаційної політики України.
Про це він розповів у своєму відеоблозі на ONLINE.UA.
«Миротворець» був, я сподіваюся, і буде нашим ядерним кулаком в цій інформаційній війні з агресором. Я не буду зараз розглядати, етично чи не етично було викладати списки журналістів, акредитованих на окупованій території, і без мене вже велика кількість ентузіастів ламають тонни списів на цю тему. Я не буду зараз обговорювати окремих журналістів, які підписали маніфест, щоб закрити сайт «Миротворець». Нехай їх судить Бог і нагородить їх вічної діареєю", - сказав Матюшин.
Він вважає, що на відміну від таких сайтів, як "Миротворець", Міністерство інформаційної політики України не робило нічого для протистояння російській пропаганді.
"Мінстець (Міністерство інформаційної політики, очолюване Юрієм Стецем - ред.), це спочатку було мертвонароджена дитина, міністерство-імпотент, вони взагалі нічого не робили. Тобто, за весь цей час на ниві контрпропаганди працювали ми, блогери. А на ниві збирання інформації про терористів, про пособників терористів, про окупантів, про наявність російських військових, працювали інфоволонтери. Групи, той же самий «Миротворець», «Інформнапалм», «Інформаційний опір» Тимчука, в тому числі. Тобто, фактично всі ті функції, які мало виконувати Міністерство інформаційної політики з бюджетом від країни в чотири мільйони гривень на рік, на добровільних засадах цим всім займалися ентузіасти", - зазначив блогер.


Більше  читайте у відеоблозі Ярослава Матюшина на ONLINE.UA: Україну позбавили кулака у війні з Росією

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?