Україну накриє антициклон: якою буде погода на Новий рік
Категорія
Україна
Дата публікації

Україну накриє антициклон: якою буде погода на Новий рік

Україну накриє антициклон: якою буде погода на Новий рік
Джерело:  online.ua

Зима в Україні відступає. Вже 27 грудня країну накриє антициклон, який принесе з собою потепління і визначить, якою буде погода на Новий рік. За прогнозом синоптиків, у новорічну ніч українцям не варто розраховувати на сніг і морози - у всіх регіонах країни встановиться плюсова температура. Прогноз погоди на наступний тиждень і на новорічну ніч повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укргідрометентр.

У неділю, 27 грудня, погода в Україні буде суха і сонячна. Тільки в південно-східних областях можливі мокрий сніг і дощ.

У понеділок, 28 грудня, значно потеплішає на заході України. Температура повітря вдень там підніметься до + 7°С і пройдуть дощі. У центрі України стовпчики термометрів будуть триматися на позначках, близьких до нуля. На сході та півночі України можливий невеликий "мінус".

У вівторок, 29 грудня, потепління прийде в усі регіони України. В цей день буде яскраво світити сонце, яке прогріє повітря до +5 ... + 7°С в денний час. Вночі серйозних заморозків також не передбачається.

У середу, 30 грудня, і в четвер, 31 грудня, синоптична ситуація в країні не зміниться. У новорічну ніч в Києві очікується до + 5°С з дощем. Сира погода буде також в західних регіонах. Сніг не випаде ні в одній області України.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Кабмін дозволив ресторанам працювати на Новий рік всю ніч.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?