Україну накриє циклон: яка буде погода на Різдво
Категорія
Україна
Дата публікації

Україну накриє циклон: яка буде погода на Різдво

Україну накриє циклон: яка буде погода на Різдво
Джерело:  online.ua

Україна зустріла без снігу Новий рік, але і в Різдво погода не порадує українців зимовою атмосферою. І хоча за кілька днів до різдвяних свят Україну накриє циклон, справжню зиму з собою він не принесе. В окремих регіонах можливий сніг, але тільки мокрий - на більшій території країни 7 січня буде йти дощ. Яка буде погода на Різдво в Україні повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укргідрометцентр.

У вівторок, 5 січня, Україну накриє циклон Ahmet. Але він принесе з собою не довгоочікуваний сніг, а дощ. Опади очікуються в західних областях країни, а також в Одеській, Миколаївській, Вінницькій, Житомирській, Київській та Черкаській областях. По всій території країни вдень буде тепло до + 9°С. Вночі стовпчики термометрів будуть триматися на позначках не нижче нуля.

У середу, 6 січня, на Святвечір, в Україні буде сонячно і сухо. За прогнозом синоптиків, українцям не варто розраховувати на снігові локації для святкових фото, хоча вночі температура повітря опуститься до незначних морозів - -1 ...- 3°С.

У четвер, 7 січня, на Різдво погода буде сирою і дощовою. У всіх областях України вдень і вночі очікується мокрий сніг з дощем. Але температура повітря буде плюсова.

Така ж погода протримається в Україні до кінця тижня. Синоптики відзначають, що невеликий сніг українці побачать, але він буде мокрим і при плюсовій температурі буде швидко танути. Серйозні похолодання і снігопади, за їхніми словами, очікуються не раніше лютого.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Антарктиді поблизу української станції відколовся величезний шматок льодовика розміром з 7-поверховий будинок. Полярники відзначають, що це чергова ознака глобального потепління.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?