Україну принижують — Путіну не побоялися кинути виклик під стінами Кремля
Категорія
Політика
Дата публікації

Україну принижують — Путіну не побоялися кинути виклик під стінами Кремля

Україну принижують — Путіну не побоялися кинути виклик під стінами Кремля

8 грудня у російській столиці, під стінами Кремля, відбувся одиночний пікет, який організував громадянин РФ Михайло Юдін. Відважний активіст не побоявся публічно кинути виклик очільнику Кремля Володимиру Путіну — він вимагає, щоб диктатор негайно зупинив пропаганду війни на російських державних каналах проти України. Варто також звернути увагу на те, що Михайло Юдін прийшов до Олександрівського саду з державним прапором України та поклав квіти до монументу містам-героям. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "УНІАН".

"Щодня Україну принижують на всіх державних телеканалах, називають нацистською державою. Це не просто образа. Це злочин - за це треба судити тих, хто про це говорить з державних телеканалів. Є стаття в кримінальному кодексі РФ - розпалювання міжнаціональної ворожнечі, розпалювання ненависті між людьми. Моє звернення до Путіна і питання: коли це закінчиться?", — заявив російський активіст та нагадав, що внесок України в перемогу над нацизмом був колосальним.

За словами Махайла Юдіна, він вийшов на акцію, бо "якщо нічого не робити, потім буде соромно". Він звернув увагу на те, що на російських каналах йдуть прямі загрози бомбити Київ, Харків і ділити Україну.

"Люди в Росії поступово звикають, що якщо завтра буде війна — це нормально, "нацистів ж б'ємо", — додав активіст.

Що важливо розуміти, під час акції до Юдіна підійшов наряд поліції і хотів затримати активіста, однак після перевірки документів і "наради" з начальством правоохоронці не стали перешкоджати проведенню акції.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що перша заступниця міністра закордонних справ України Еміне Джапарова зробила екстрене попередження усім україньким громадян. За її словами, команда очільника Кремля Володимира Путіна фактично проєктує свої загарбницькі амбіції й агресивну політику на країни Середземномор’я. Окрім того, армія РФ невпинно нарощує військовий потенціал у Криму, що створює загрозу нападу на Україну з Півдня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?