Україну з візитом відвідає голова ОБСЄ Альфано
Категорія
Політика
Дата публікації

Україну з візитом відвідає голова ОБСЄ Альфано

Україну з візитом відвідає голова ОБСЄ Альфано
Джерело:  online.ua

Глава ОБСЄ, міністр закордонних справ і міжнародного співробітництва Італії, Анджеліно Альфано 30-31 січня відвідає Україну з робочим візитом.

Про це з посиланням на урядовий портал повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Спостерігачі ОБСЄ зафіксували нові випадки мінування на Донбасі

«30-31 січня в Україні з робочим візитом перебуватиме міністр закордонних справ та міжнародного співробітництва Італії, діючий глава ОБСЄ Анджеліно Альфано», - йдеться в повідомленні.

Під час візиту планується обговорити зусилля з припинення конфлікту на сході України в рамках нової ролі Риму в якості голови ОБСЄ.

«Ми вважаємо, що важливо активізувати переговори, щоб покласти край конфлікту», - повідомив Альфано на зустрічі ОБСЄ, оголосивши про свою поїздку в Україну і Росію 30 січня- 1 лютого.

Крім того, він назвав одним з небагатьох позитивних сигналів обмін полоненими в грудні, проте зазначив, що зробити треба ще чимало, зокрема в гуманітарній сфері.

Як повідомляв ONLINE.UA, місія ОБСЄ зафіксувала понад 400 тис. випадків порушення режиму тиші на Донбасі за 2017 рік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?