Укренерго оприлюднило графіки відключень світла на 29 липня
Категорія
Економіка
Дата публікації

Укренерго оприлюднило графіки відключень світла на 29 липня

Енергосистема України
Джерело:  Укренерго

В НЕК “Укренерго” заявили, що у понеділок, 29 липня, графіки відключень світла застосовуватимуться в Україні з 16:00 до 23:00. 

Головні тези:

  • На 29 липня заплановані відключення світла в Україні з 16:00 до 23:00 годин за графіками від Укренерго.
  • Графіки обмежень розраховані на понеділок ввечері: одна черга відключень триватиме 4 години.
  • Згідно з главою правління 'Укренерго', енергетика активно готується до зимового опалювального сезону з урахуванням регламенту проведення робіт на електростанціях.
  • Важливо пам'ятати про можливість обстрілів та їх вплив на енергосистему країни.
  • Укренерго та інші енергокомпанії активно діють для забезпечення надійності електропостачання та підготовки до морозів.

Що відомо про графіки відключень світла на 29 липня

В “Укренерго” зазначили, що у понеділок 29 липня ввечері, з 16:00 до 23:00 планують застосовувати одну чергу відключень. У інші години обмежень не передбачають.

Коли обленерго застосовують одну чергу графіків відключень – це 4 години обмежень на добу, дві черги – 8 годин обмежень, три черги – 12 годин обмежень, чотири черги – більше 12 годин обмежень.

В Укренерго заявили про підготовку енергетики країни до зимового періоду

Всі енергетики, всі енергокомпанії і "Укренерго" тут не виключення. Дуже інтенсивно без вихідних працюють над підготовкою до опалювального сезону, - зазначив глава правління “Укренерго” Володимир Кудрицький.

Кудрицький наголосив, що у кожної електростанції є план проведення робіт та розуміння того, коли саме енергоблоки будуть виводитися з ремонту.

Однак він підкреслив, що варто також не забувати про можливість нових обстрілів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?