Укрзалізниця може підняти вартість квитків на популярні напрямки
Категорія
Економіка
Дата публікації

Укрзалізниця може підняти вартість квитків на популярні напрямки

Укрзалізниця може підняти вартість квитків на популярні напрямки
Джерело:  daily.rbc.ua

"Укрзалізниця" може підняти вартість квитків на популярні напрямки на 15-25%.

Про це заявив голова наглядової ради ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РБК-Україна".

Читайте також: На вокзалі в Києві відкриють перші термінали продажу квитків на потяги

"УЗ не буде просто проводити індексацію, наприклад, на 20% на всі квитки. Це буде зроблено вибірково. Там, де необгрунтовано низькі ціни, вони будуть значно підвищені на 15-25%. По інших напрямках, де немає попиту і необхідно залучати пасажирів, можливе зниження цін", - підкреслив Кравцов.

"Наприклад, це може бути на такому значно завантаженому напрямку, як "Київ-Одеса". Але на менш завантаженим, наприклад, "Одеса-Херсон" може статися здешевлення. Крім того, можливе зниження цін на маршрути в Західній Україні, де висока конкуренція з іншими видами транспорту", - зазначив голова наглядової ради "Укрзалізниці".

Крім іншого, Кравцов також пояснив, що у 2017-2021 роках близько половини вагонів мають пройти повну модернізацію або будуть замінені на нові.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що у 2016 році "Укрзалізниця" зазнала збитків більш ніж на 7 мільярдів гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?