Укрзалізниця підготувала ще один сюрприз до новорічних свят
Категорія
Україна
Дата публікації

Укрзалізниця підготувала ще один сюрприз до новорічних свят

Укрзалізниця підготувала ще один сюрприз до новорічних свят
Джерело:  online.ua

На новорічні свята додані два додаткових рейси на поїзд "чотирьох столиць", який курсує з повідомленням Київ - Мінськ, Вільнюс, Рига. Поїзд №31/32 додатково відправиться в рейс з Києва 22 і 26 грудня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Укрзалізниці.

Відзначається, що додаткові рейси потягу "чотирьох столиць" було вирішено призначити через підвищення попиту пасажирів. За розкладом цей пасажирський поїзд курсує один раз в чотири дні.

Згідно з розкладом Укрзалізниці, з української столиці поїзд відправиться о 12:45 22 грудня і прибуде на кінцеву станцію в латвійську столицю Ригу о 08:08 23 грудня. Вартість квитка - 1993 грн в купе, 4030 грн у вагоні-"люкс". Зворотні рейси з Риги до Києва призначені на 23 і 27 грудня.

Нагадаємо, для перевезення пасажирів на новорічні свята Укрзалізниця в цілому анонсувала запуск 35 додаткових поїздів далекого прямування. Також в грудні було запущено вісім нових поїздів по популярних напрямках. Вони курсуватимуть до Львова, Дніпро, Полтаву, Ворохту, Ужгород, Мукачево, Одесу, Київ, Вінницю.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Укрзалізниця запустила додаткові потяги на Новий рік і Різдво.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?