Укрзалізниця "запустила" перший Hyperloop з Києва до Львова
Категорія
Україна
Дата публікації

Укрзалізниця "запустила" перший Hyperloop з Києва до Львова

Укрзалізниця "запустила" перший Hyperloop з Києва до Львова
Джерело:  online.ua

З 2 квітня 2018 року в Україні почне курсувати новий інноваційний транспорт - швидкісний потяг Hyperloop, на якому можна буде дістатися з Києва до Львова за 25 хвилин.

Про це йдеться в повідомленні "Укрзалізниці" на сторінці компанії в соцмережі, яке з'явилося 1 квітня, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Нафтогаз іронічно розіграв Газпром в День сміху

Відзначається, що перший в Україні Hyperloop отримав номер "777". Він буде щодня відправлятися з Києва до Львова о 07:00 ранку. У компанії підкреслили, що поки курсувати будуть всього два вагони швидкісного потягу, в кожному з яких буде по 14 місць.

Користувачі соцмережі швидко зрозуміли, що запуск першого Hyperloop в Україні є першоквітневим жартом. Вони назвали цей розіграш найцікавішим і смішним з усіх, якими сьогодні розважали українців в соцмережах.

"Кращий жарт за сьогодні! Укрзалізниця - ви супер!", "Не встиг купити квитки, розібрали вже)", "Як вдалося його прискорити ?! Я катався під час випробувань, але тоді було 30 хвилин!" "Поїзд-літак? З 1 квітня",- сміються в коментарях користувачі мережі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі анонсували концерт Джастіна Тімберлейка в Києві, що також виявилося першоквітневим жартом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?