Улов на десятки мільйонів: СБУ похвалилася операцією в зоні АТО, з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Улов на десятки мільйонів: СБУ похвалилася операцією в зоні АТО, з'явилися фото

Улов на десятки мільйонів: СБУ похвалилася операцією в зоні АТО, з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Співробітники СБУ виявили в зоні проведення АТО в Донецькій області підпільний цех з виробництва алкоголю.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.
Читайте також: Смертельний "Бояришнік" в Києві: в мережі пожартували про "руській мір"
Повідомляється, що у власному будинку в Слов'янську чоловік налагодив виробництво алкогольних напоїв, які збував в торгових точках Слов'янська, Маріуполя, Краматорська та Бахмута.
"Співробітники СБУ спільно з фіскальною службою, прокуратурою вилучили в районі проведення АТО контрафактний алкоголь на суму понад тридцять мільйонів гривень", - повідомили в СБУ.
"Під час п'ятнадцяти обшуків в торгових точках і складських приміщеннях у Слов'янську, Краматорську, Бахмуті й Маріуполі співробітники спецслужби виявили підробки алкогольних напоїв елітних і популярних брендів. У зловмисників також вилучено понад півмільйона гривень", - сказано в повідомленні.
Як повідомляв ONLINE.UA раніше у Запоріжжі співробітники СБУ затримали велику партію російського лосьйону "Глід", від якого на території РФ померло приблизно понад 70 осіб.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?