Уперше за межами Китаю: шокуючі новини про вбивчий коронавірус
Категорія
Світ
Дата публікації

Уперше за межами Китаю: шокуючі новини про вбивчий коронавірус

Уперше за межами Китаю: шокуючі новини про вбивчий коронавірус
Джерело:  online.ua

Через спалах нового коронавірусу з китайського Уханя керівництво В'єтнаму оголосило про створення карантинної зони на території сільської комуни. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.

За відомими даними, у комуні Шонлой, що в 40 кілометрах від столиці — Ханоя, мешкають близько 10 тисяч осіб. Це перший випадок, коли карантин оголошують за межами Китаю через Covid-19.

Рішення прийняли у четвер, 13 лютого, коли зареєстрували вже шість випадків захворювання.

"З 13 лютого ми екстрено ізолюємо та поміщаємо під карантин епідемічну зону в комуні Шонлой", - стверджують у міністерстві охорони здоров'я країни.

Терміни карантину сягають 20 днів. наразі навколо Шонлоя встановили контрольно-пропускні пункти. На кожному з них фахівці у захисному обладнанні розпилюють дезінфекційні засоби на усі автомобілі.

Місцева влада рекомендує мешканцям уникати скупчення людей.

Як повідомляв ONLINE.UA, влада КНР оголосила про перевірку кількості хворих на новий коронавірус за новою методикою. Виявилося, що старі методи давали дещо занижений результат. За останніми відомостями, на китайській території налічується понад 60 тисяч хворих.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?