Ураган, через який Трамп відмовився зустрітися із Зеленським, назвали катастрофічним
Категорія
Події
Дата публікації

Ураган, через який Трамп відмовився зустрітися із Зеленським, назвали катастрофічним

Ураган, через який Трамп відмовився зустрітися із Зеленським, назвали катастрофічним
Джерело:  online.ua

Тропічний ураган «Доріан» отримав найвищу 5-ту категорію. Це прирівнює його до «катастрофічних». Про це йдеться в повідомленні, яке опубліковане в Twitter Національного центру США по спостереженню за ураганами.

За останніми даними, як інформує ONLINE.UA, епіцентр урагану знаходиться приблизно в 360 кілометрах на схід від міста Вест-Палм-Біч у Флориді.

У найближчі години «Доріан» дістанеться Багамських островів зі швидкістю понад 250 км на годину. В його епіцентрі можуть опинитися острови Абако.

Після цього «Доріан», скоріше за все, відхилиться на північний схід і досягне південно-східного узбережжя США. Таким чином, найбільш густозаселені райони Флориди: агломерація Майамі – Форт-Лодердейл – Вест-Палм-Біч постраждають не дуже сильно. Основний удар (5 категорія) прийдеться на Багами, північне узбережжя Флориди підпаде під 4-ту категорію урагану.

Передбачається, що «Доріан» досягне Флориди до вечора понеділка, 2 вересня. Метеорологи попередили, що це спричинить сильні дощі і штормові хвилі.

Нагадаємо, що саме через цей ураган президент США відмовився від своєї поїздки до Польщі на меморіальні заходи з нагоди 80-ї річниці початку Другої світової війни. Раніше очікувалось, що у Варшаві буде проведена перша зустріч між Трампом та Зеленським.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?