Ураган “Іда” забрав життя щонайменше 8 людей в Нью-Йорку та Нью-Джерсі
Категорія
Світ
Дата публікації

Ураган “Іда” забрав життя щонайменше 8 людей в Нью-Йорку та Нью-Джерсі

Ураган “Іда” забрав життя щонайменше 8 людей в Нью-Йорку та Нью-Джерсі
Джерело:  online.ua

 В американських штатах Нью-Йорк та Нью-Джерсі внаслідок повеней, викликаних потужним ураганом "Іда", загинули щонайменше вісім людей.

Джерело: телеканал ABC News.

Як повідомляють в місцевій поліції, п'ятеро осіб померли у зоні затоплення в районі Квінз в Нью-Йорку. Також одну постраждалу доставили до місцевої лікарні, де пізніше вона померла. Ще один чоловік став жертвою повені у Брукліні.

Одна людина також загинула в місті Пассейк в штаті Нью-Джерсі. Про це повідомив мер міста Гектор Карлос Лора на своїй сторінці у Facebook.

"Члени Пожежного департаменту Нью-Йорка врятували сотні людей по всьому місту під час шторму, витягнувши їх із застряглих транспортних засобів на затоплених дорогах, а також витягнувши жителів Нью-Йорка зі станцій метро", - сказав представник департаменту Френк Дуайер.

Повені в Нью-Йорку і Нью-Джерсі

В американських штатах Нью-Йорк та Нью-Джерсі оголошено надзвичайний стан.

Через повені в Нью-Йорку зупинили роботу всіх ліній метрополітену. У Брукліні та Квінзі спостерігаються сильні затоплення. Через погодні умови скасували сотні рейсів в прилеглому Міжнародному аеропорту імені Джона Кеннеді, Міжнародному аеропорту Ньюарк Ліберті та аеропорту Ла-Гуардія.

Національна метеорологічна служба США раніше також оголосила про загрозу виникнення торнадо на півночі Нью-Джерсі, півдні штату Нью-Йорк та півдні штату Коннектикут.

Очікується, що ураган "Іда" продовжить рухатися в північному напрямку регіоном Нова Англія.

Раніше "Іда" завдав серйозної шкоди штату Луїзіана на півдні країни, залишивши без світла мільйон будинків, було повністю знеструмлено місто Новий Орлеан. У п'ятницю до постраждалого штату має прибути президент США Джо Байден.

Читайте також:

  • США накрив потужний ураган “Іда”, є людські жертви.

  • NASA показало одночасно чотири урагани на планеті - яскраве фото.

  • Ураган Доріан б'є блискавками: метеорологи показали шокуюче відео з космосу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?