Ураган та негода: КМДА попередила про небезпеку
Категорія
Україна
Дата публікації

Ураган та негода: КМДА попередила про небезпеку

Ураган та негода: КМДА попередила про небезпеку
Джерело:  online.ua

Вночі у четвер, 19 вересня, на Київ чекатиме потужний вітер - від 15 до 20 метрів на секунду. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на представництво Київської міської державної адміністрації.

За офіційними даними, прогноз відповідає вимогам 1-го рівня небезпеки (жовтого).

Управління з питань цивільного захисту адміністрації попереджає населення та гостей столиці про необхідну обережність та виконання певних рекомендацій.

Перш за все пішоходам потрібно обирати такий шлях, що менше збігається з розташованими на вулицях деревами чи конструкціями - рекламними щитами чи ЛЕП. Сильний вітер можна перечекати під захистом найближчого приміщення.

Також міська влада рекомендує зачинити усі вікна у будівлях та, за можливістю, позбавити балкони речей, що можуть впасти під час поривів.

Нагадаємо, на території України наразі панує перше осіннє похолодання. В окремих регіонах посилилися опади, а у Карпатах зареєстрували навіть перший сніг нового сезону.

Як повідомляв ONLINE.UA, відома синоптиця Наталка Діденко проінформувала, що згадане похолодання матиме короткочасний характер. Воно зберігатиметься протягом тижня, проте вже у неділю погодні умови почнуть змінюватися на кращі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?