Уряд змінив правила перетину лінії розмежування: що потрібно знати
Категорія
Політика
Дата публікації

Уряд змінив правила перетину лінії розмежування: що потрібно знати

Уряд змінив правила перетину лінії розмежування: що потрібно знати
Джерело:  online.ua

Кабінет міністрів України схвалив рішення щодо спрощення правил перетину лінії розмежування на Донеччині та Луганщині. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на урядову пресслужбу.

За офіційними даними, перш за все йдеться про неповнолітніх українців з ОРДЛО та переміщення товарів фізичними особами.

У документі говориться про "спрощення процедури перетину лінії розмежування особами, які не досягли 16-річного віку, на підставі свідоцтва про народження".

Ухвалене рішення змінює довідки щодо подання документів на отримання паспорта громадянина України та закордонного паспорта, а також тимчасового посвідчення.

Представники уряду сподіваються, що такі ініціативи зменшать напругу на КПВВ та витрати громадян з окупованих територій Донбасу. Нововведення стануть чинними наприкінці листопада, але точної дати пресслужба не оголосила.

Як повідомляв ONLINE.UA, український президент Володимир Зеленський оголосив про відкриття відновленого моста у Станиці Луганській. Переправу збудували передчасно, випередивши графік. Її відкриття планувалося дещо пізніше. Державний лідер зазначив - танк не пройде, але легко проїде "швидка".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?