Усі баскетболісти "Будівельника" захворіли на коронавірус
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усі баскетболісти "Будівельника" захворіли на коронавірус

Усі баскетболісти "Будівельника" захворіли на коронавірус
Джерело:  online.ua

Усі баскетболісти київського "Будівельника" захворіли на коронавірус. Цю інформацію у Facebook офіційно підтвердила пресслужба баскетбольного клубу. У клубі звернули увагу фанатів на те, що більшість гравців і тренерів команди наразі почуваються добре, тому хвилюватися не варто, передає ONLINE.UA.

"На жаль, усі гравці "Будівельника" мають позитивний результат тестування на COVID-19! Тож на декілька наступних тижнів ми йдемо на карантин і будемо наздоганяти календар вже після свого повернення на паркет. Більшість гравців та тренерів команди почувають себе добре а решта, ми впевнені, теж подолає хворобу як і належить спортсменам - перемогою! Залишайтеся на зв'язку і бережіть себе!", – йдеться в повідомленні пресслужби баскетбольного клубу.

 На цю новину миттєво відреагували віддані фанати українських баскетболістів.

"Усім якнайшвидшого одужання!; Вірю в вас! Ви все здолаєте! Тримаймося!; Всім міцного здоров'я!; Повертайтесь сильнішими, бо #МиБудівельник!!!; Одужуйте і до Перемог!; Ви найкращі! Ми всі чекаємо вашого повернення", – коментують новину від БК шанувальники спорту.

Не можна не згадати про те, що на цьому тижні БК "Будівельник" повинен був провести виїзний матч проти "Тернополя". Окрім того, нагадаємо, що в українській Суперлізі цього сезону "Будівельник" зіграв шість поєдинків, здобувши в них дві перемоги.

Як відомо, кількість хворих на коронавірус в Україні продовжує зростати шаленими темпами — у вівторок, 3 листопада, зафіксували 8899 нових випадків зараження. Що важливо розуміти, це абсолютний антирекорд з початку пандемії в нашій країні. Загальна кількість хворих COVID-19 налічує вже 411093 особи, з них 7532 пацієнти померли через ускладнення, спровоковані коронавірусною хворобою.

Як повідомляв ONLINE.UA, 13 жовтня стало відомо, що зірковий форвард італійського "Ювентуса"Кріштіану Роналду неочікувано для всіх підхопив коронавірус.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?