Усіх жителів ОРДЛО хочуть перевіряти на поліграфі: як і навіщо
Категорія
Україна
Дата публікації

Усіх жителів ОРДЛО хочуть перевіряти на поліграфі: як і навіщо

Усіх жителів ОРДЛО хочуть перевіряти на поліграфі: як і навіщо
Джерело:  online.ua

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос запропонував перевірити населення тимчасово окупованих територій Донбасу на поліграфі на предмет співпраці з окупантами, передає ONLINE.UA з посиланням на "112 Україна".

"Зараз верховний головнокомандувач Петро Олексійович дав доручення і зараз багато хто займається тим, як відсіяти тих людей, які вимушено живуть у режимі окупації, вимушено працюють учителями у школі, від тих, хто свідомо організовує фейкові вибори і збирає податки", - заявив Матіос.

За його словами, це можна буде зробити завдяки програмі, яку розробили в Одесі.

 "Відкрию сьогодні велику таємницю для всієї держави. Зараз в Одесі на базі одного досить потужного інтелектуально-наукового центру розроблена програма за принципом проходження поліграфу на комп’ютері будь-якою свідомою людиною, яка за певним алгоритмом реагує на перелік питань. І реакція на ці запитання дає відповідь – говорить щиро чи не щиро", - сказав Матіос.

Також він зазначив: щоб відсіяти людей, які вимушено живуть на окупованих територіях, "потрібен комп’ютер і півгодини на одну людину".

"Доведеться пропустити (через поліграф – ред.) усе населення, тому що сусід на сусіда буде стукати, ображатися буде і мстити, бо такі реалії України", - заявив Матіос.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бойовики “ДНР” так званого батальйону “Спарта” розповсюджують черговий фейк про те, що їх бійців з тимчасово окупованої території виманюють треновані жінки-агенти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?