Усик - Чісора. Де і коли дивитися довгоочікуваний бій за титул чемпіона світу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усик - Чісора. Де і коли дивитися довгоочікуваний бій за титул чемпіона світу

Усик - Чісора. Де і коли дивитися довгоочікуваний бій за титул чемпіона світу
Джерело:  online.ua

У суботу, 31 жовтня, в Лондоні на Уемблі Арена відбудеться один з найбільш довгоочікуваних поєдинків року - на ринг вийдуть українець Олександр Усик і британець Дерек Чісора, які будуть боротися за титул чемпіона світу за версією WBO в суперважкій вазі. Бій між Усиком і Чісорою повинен був відбутися ще в березні, але його переносили кілька разів. Однак тепер боксери точно повинні зустрітися, щоб завоювати титул WBO. Де дивитися онлайн бій, повідомляє ONLINE.UA.

Бій Усик-Чісора розпочнеться о 23:00 за київським часом. Відео бою в прямому ефірі можна подивитися на онлайн-сервісі MEGOGO. Також пряма трансляція поєдинку буде йти на британському телеканалі SkySports. Результати бою стануть вкрай важливими на шляху до вершини суперважкого дивізіону для Усика - переможець бою буде володіти статусом обов'язкового претендента на титул чемпіона світу за версією WBO в суперважкій вазі.

Прогнози більшості експертів говорять про те, що фаворит бою - Олександр Усик. Коефіцієнт на його перемогу становить 1,14, а перемогу Чісори оцінюють в 5,50. Перемога Усика нокаутом, технічним нокаутом або через дискваліфікацію Чісори оцінюється в 2,00, за рішенням суддів або технічному рішенню відповідає коефіцієнту 2,37. Перемога Чісори нокаутом, технічним нокаутом або через дискваліфікацію суперника відповідає коефіцієнту 6,50, за рішенням суддів або технічному рішенню - 23,00.

Нагадаємо, Усик не програв жодного бою в своїй професійній кар'єрі - він провів 17 боїв, в 13 з яких переміг нокаутом. Чісора провів 41 поєдинок серед професіоналів, в дев'яти з них він програв, в тому числі українцеві Віталію Кличку за титул чемпіона світу за версією World Boxing Council.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Чісора влаштував провокацію Усику на церемонії зважування. Олександр на це ніяк не відреагував.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?