Усик може зникнути з українського телебачення - відома причина
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усик може зникнути з українського телебачення - відома причина

Усик може зникнути з українського телебачення - відома причина
Джерело:  isport.ua

Боксерські поєдинки Олександра Усика можуть припинити транслюватися на українському телебаченні. Зазначається, що спортсмен підписав контракт зі стрімінговою платформою DAZN, а її партнером є співпромоутер Усика Едді Хірн.Саме тому телеканал "Інтер", який транслює всі бої Усика, може позбутися прав на трансляції.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  iSport.

"Переговори з DAZN про трансляцію поєдинків Усика в Україні веде Setanta, яка хоче запустити в Україні канал і транслювати чемпіонати з футболу України, Бельгії та Англії, баскетбольну лігу НБА, хокейну лігу НХЛ, "Формулу-1", UFC, тенісні матчі ATP. Наразі відомо, що телеканали "Футбол 1/2" не транслюватимуть чемпіонат Англії з наступного сезону. На цих каналах уже почали транслювати чемпіонат Бельгії", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що свій наступний бій Усик проведе 18 травня в Чикаго. Він дебютує у суперважкій вазі в поєдинку з Карлосом Такамою.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російський боксер Олександр Повєткін оцінив перспективи українця Олександра Усика у новій ваговій категорії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?