Усик переміг Джошуа в чемпіонському бою: відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усик переміг Джошуа в чемпіонському бою: відео

Усик переміг Джошуа в чемпіонському бою: відео
Джерело:  online.ua

В ніч на неділю, 26 вересня, у протистоянні в Лондоні українського боксера Олександра Усика і британця Ентоні Джошуа переміг Усик і став чемпіоном за версіями WBA, WBO, IBF і IBO.

Джерело: “Чемпіон”.

Бій Олександра Усика проти Ентоні Джошуа був головним у вечорі боксу в Лондоні - це поєдинок за звання чемпіона світу в суперважкій вазі.

Олександр Усик втретє бився у суперважкій вазі і вперше боксував за титул чемпіона світу, британець ж захищав свої титули.

Усик переміг в поєдинку за оцінками суддів. Рішення суддів – 117-112, 116-112, 115-113.

Усик проти Джошуа - відео бою

Усик про бій з Джошуа

Сам переможець після бою розповів, що бій пройшов саме так, як він і очікував.

"Це означає дуже багато для мене. Бій пройшов саме так, як і і припускав. Було кілька моментів, коли Джошуа затискав мене, але це незначні речі. Не було завдання зупинити поєдинок у 12-му раунді. Спочатку я хотів це зробити, влучив, кинувся, але мій тренер привів мене до тями", - заявив українець.

Усик також сказав, що через підготовку до поєдинку мало приділяв часу сім’ї, і тепер хоче додому, до рідних. А також заявив, що переміг, щоб прославити Бога.

"Єдине, що я хотів зробити - це прославити господа Бога. Ця перемога від нього. Сьогодні наша з дружиною річниця - 12 років тому в цей день я зробив їй пропозицію. Наразі я хочу додому, бо я готувався до цього поєдинку з січня і був мало зі своєю сім'єю, зі своїми дітьми. Я хочу спостерігати, як вони бавляться, кричать, бруднять одяг", - розказав боксер.

Український боксер запевнив, що це була ще його не найкраща версія. Зазначимо, що наступний чемпіонський бій Усик має знову провести проти Джошуа.

  Читайте також:

  • Усик та Джошуа не зможуть провести реванш — відома причина.

  • Джошуа оцінив бойові здібності Усика перед дуеллю за титули.

  • Ломаченко назвав свого наступного суперника і дату бою з ним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?