Усик пожертвував своєю кар'єрою в США заради дружини
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усик пожертвував своєю кар'єрою в США заради дружини

Усик пожертвував своєю кар'єрою в США заради дружини
Джерело:  online.ua

Непереможний український боксер Олександр Усик неочікувано для всіх зізнався, що мав усі шанси розвивати свою професійну кар'єру у США після того, як покидав любительський бокс. З ним хотіла підписати контракт промоутерська компанія Top Rank, однак боксер відхилив цю спокусливу пропозицію, оскільки боявся втрати свою дружину та родину.

Джерело: Ютуб-канал Маші Єфросиніної

Усик зізнався, чому пожертвував своєю кар'єрою в США

За словами Олександра Усика, він не переїхав у США через сім'ю. Його дружина Катерина була проти переїзду за океан.

У мене вже був практично контракт з американською компанією. Одна з причин – я знав, що можу втратити сім'ю. Це небажання Катерини їхати в Америку, – зізнався чемпіон.

Усик звернув увагу на те, що більшість його колег мріють боксувати у США, оскільки саме в цій країні надзвичайно добре розвинений професійний бокс. Однак тоді важка вага (крузервейт), в якій Усик розпочинав професійну кар'єру, не була популярна у США.

Чому? Тому що це такий плацдарм там, де злітна смуга звідти... Але моя вага – крузервейт не був там таким сильно популярним. І спілкування з Катериною, що ми поїдемо у США, в Лос-Анджелес... Школа, садки, ми там будемо жити, будемо тренуватися. Якось для неї було... "Так, я не проти. Але, можливо, подумаємо. Можливо, ти поїдь на місяць". Я кажу, що на місяць не вийде. Якщо їхати, то це мінімум на рів року – 7 місяців, – розповів Усик.

Олександр Усик (фото — facebook.com/Alexanderusyk)

За словами непереможного боксера, він не хотів стати чужим для своєї дружини через переїзд у США на пів року.

Я реально зрозумів, що якщо поїду на пів року, то може скластися так, що я приїду зовсім чужою людиною для неї, а вона для мене, - пояснив чемпіон.

Олександр Усик стверджує, що ніколи не шкодував, що не переїхав у США.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?