Всесвітня боксерська рада заблокувала бій Усик - Ф'юрі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Всесвітня боксерська рада заблокувала бій Усик - Ф'юрі

Всесвітня боксерська рада заблокувала бій Усик - Ф'юрі
Джерело:  online.ua

Іноземним журналістам вдалося дізнатися, що чемпіон світу за версією WBC у важкій вазі Тайсон Ф'юрі буде забов'язаний провести офіційний захист свого титулу та зустрітися у рингу з Ділліаном Уайтом, а не українським боксером Олександром Усиком, як планував раніше британець.

Джерело: The Telegraph

Ф'юрі зобов'яжуть битися з Уайтом замість Усика

Згідно з останніми даними, уже 9 листопада Всесвітня боксерська рада затвердить бій між Ф'юрі та тимчасовим чемпіоном WBC Ділліаном Уайтом. Окрім того, наголошується, що бій британських боксерів може відбутися у березні наступного року на стадіоні "Міленіум" у Кардіффі (Уельс).

"Замість Уайта 33-річний Ф'юрі міг зустрітися з українцем Олександром Усиком, який володіє титулами WBO, WBA, IBF. Президент WBC Маурісіо Сулейман попереджав Тайсона, що організація призначить йому обов'язковий бій з претендентом, якщо Ф'юрі за місяць не домовиться про поєдинок з Усиком. 34-річний українець вимушений дати реванш Ентоні Джошуа, тому поєдинок Усика з Ф'юрі найближчим часом не відбудеться", - йдеться в повідомленні.

Бій Ф'юрі-Уайт також може зірватися

За словами промоутера Ф'юрі Френка Уоррена, британський боксер може відмовитися від бою з Уайтом.

"Якщо угода буде правильною, він її прийме. Якщо Тайсон визнає, що йому не потрібно цього робити, то відмовиться від бою. Він у тому статусі, коли самостійно може приймати рішення", - пояснив представник британця.

На переконання менеджера Тайсона, WBC найближчим часом не ухвалюватиме рішень щодо бою Ф'юрі – Уайт.

Що важливо розуміти, Тайсон Ф'юрі місяцьтому у видовищному поєдинку вдруге поспіль достроково переміг американця Деонтея Уайлдера. Британський боксер двічі побував у нокдаунах, але нокаутував Уайлдера та зберіг титул WBC.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?