Промоутер Усика розповів про нюанси майбутнього реваншу з Джошуа
Категорія
Спорт
Дата публікації

Промоутер Усика розповів про нюанси майбутнього реваншу з Джошуа

Промоутер Усика розповів про нюанси майбутнього реваншу з Джошуа
Джерело:  online.ua

Український боксер Олександр Усик у майбутньому зустрінеться на ринзі з британцем Ентоні Джошуа у бою, в якому той спробує повернути втрачені пояси - наразі сторони обговорюють місце нової зустрічі.

Джерело: пресконференція Усика

За словами промоутера Олександра Красюка, який був присутній на публічному заході, українська сторона згодна на бій в лютому 2022 року на столичному НСК “Олімпійський”, однак представники Джошуа звернули увагу на холодну погоду.

Відповідне питання пролунало на пресконференції з боку журналістів. Його також прокоментував особисто Усик:

“Звідки (промоутер Едді) Хірн знає, що в лютому на НСК “Олімпійський” погано боксувати? Він що, проводив бій в лютому на НСК “Олімпійський”?”.

Після Красюк уточнив, що відповідно контракту сторони мають дуже стислі терміни для проведення реваншу.

“Реванш був прописаний в контракті. Він вже активований стороною Ентоні. Усик не засмутився цій умові, а навпаки зрадів. Він сказав: “О, клас, поб'ю Антоху двічі… У нас є обмеження по часу щодо реваншу, і ті дати, які Хірн сказав на пресконференції - лютий-березень, вони правильні. Зима, Олімпійський, лютий... Ну, може, якщо буде +20 в Києві, буде комфортно”, - наголосив український промоутер.

Він пригадав, що колись Усику доводилося битися на стадіоні “Львів Арена” на початку жовтня. Тоді температура повітря не перевищувала 5 градусів тепла. Було надзвичайно незручно знаходитися навколо рингу, особливо в рушнику, однак безпосередньо на ньому “пара йде”.

“У будь-якому випадку, ми працюємо над тим, щоб в Україні проходили події такого масштабу, але є багато обставин, за якими не можемо. Але ми зробимо все, щоб популяризувати бокс”, - резюмував Красюк.

Бій Усик - Джошуа

У ніч на неділю, 26 вересня, у протистоянні в Лондоні українського боксера Олександра Усика і британця Ентоні Джошуа переміг Усик і став чемпіоном за версіями WBA, WBO, IBF і IBO.

Усик втретє бився у суперважкій вазі і вперше боксував за титул чемпіона світу, британець ж захищав свої титули. Український боксер переміг в поєдинку за оцінками суддів. Рішення суддів – 117-112, 116-112, 115-113.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?