Усик пригрозив Джошуа втратою чемпіонського поясу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усик пригрозив Джошуа втратою чемпіонського поясу

Усик пригрозив Джошуа втратою чемпіонського поясу
Джерело:  online.ua

Український боксер Олександр Усик заявив, що його британський колега хоче уникнути обов'язкового захисту чемпіонського титулу WBO. Він дорікнув потенційному супернику бажанням обміняти бій проти нього самого на об'єднувальний двобій проти Тайсона Ф'юрі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю українця виданню The Sun.

За його словами, британцю у такій ситуації доведеться попрощатися з поясом Всесвітньої боксерської організації.

"Я буду чекати титульного шансу, скільки знадобиться. Вони можуть битися хоч греблю гати, але нехай Ентоні Джошуа звільнить пояс. Титули все одно від мене нікуди не підуть. Я б хотів битися з AJ, але тільки тому що у нього більше поясів. Моя мета — стати абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі", - наголосив Усик.

Також український боксер зауважив, що ніколи не намагався передчасно закінчити свої бої нокаутом.

"Я не націлений на нокаут у своїх поєдинках. Нокаут — це щось, що приходить само, як непроханий гість. Усіляке трапляється", - додав боксер.

Нагадаємо, вже незабаром Усик зустрінеться на рингу з британцем Дереком Чісорою. Їхній бій відбудеться у Лондоні вже ввечері у суботу, 31 жовтня.

Цей двобій став довгоочікуваним ще до того, як його скасували у травні 2020 року, фанам довелося чекати кінця жовтня, щоб побачити видовищну подію. Тривалий час вона взагалі була у невизначеному стані через COVID-19.

Як повідомляв ONLINE.UA, український боксер Олександр Усик стане найкращим суперником у професійній кар’єрі британця Дерека Чісори. Таке зізнання озвучив іноземний боксер напередодні виходу на ринг. За словами Чісори, наразі він проводить останні тренування перед зіткненням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?