Усик пригрозив судом Джошуа і Ф'юрі через бій за абсолютне чемпіонство
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усик пригрозив судом Джошуа і Ф'юрі через бій за абсолютне чемпіонство

Усик пригрозив судом Джошуа і Ф'юрі через бій за абсолютне чемпіонство
Джерело:  online.ua

Український боксер Олександр Усик оголосив, що справа з організацією його бою проти британського чемпіона Ентоні Джошуа перейшла зі спортивної плоскості у чистий бізнес. Він наголосив, що вони з іноземним потенційним суперником отримають набагато менше грошей, ніж той отримав би за бій проти Тайсона Ф’юрі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю YouTube-каналу “Ходять чутки”.

За словами боксера, бізнес-питаннями займається замість нього його промоутер Олександр Красюк.

“Джошуа володіє поясом WBO і він повинен його захищати в бою зі мною. Але тут вже вступає не спорт, а бізнес. Тому що ми з ним удвох зберемо 20 млн доларів, а бій Джошуа – Ф'юрі збере 100 млн. Тут треба дивитися і домовлятися. І це завдання не моє, а мого промоутера. Моє завдання – виходити в ринг і перемагати”, - наголосив Усик.

Він визнав надзвичайну важливість поєдинку Джошуа та Ф’юрі, адже вони битимуться за звання абсолютного чемпіона - його у суперважкому дивізіоні не було кілька десятиріч.

“Дуже багато фанатів хочуть побачити бій Ентоні Джошуа і Тайсона Ф'юрі. Я – як скалка. Я можу стати подразником для багатьох фанатів, які та мене люблять, що я не дав можливості відбутися такому бою. Тому що це фурор. 33 роки в суперважкій вазі не було абсолютного чемпіона світу. Я сам хочу побачити цей бій. Бій цих двох гігантів. Але якщо я повинен боксувати за цей пояс, а вони мене хочуть по-нахабному збрити, то так не буде. Якщо ви хочете зі мною діалогу, я готовий. Якщо ви просто кажете мені “До побачення”, тоді це буде вирішуватися в іншому правовому полі”, - наголосив Усик.

Передбачається, що тим часом український боєць битиметься проти британця Джо Джойса за звання тимчасового чемпіона WBO. Переможець бою отримає можливість оскаржити повноцінний титул в абсолютного чемпіона.

Як повідомляв ONLINE.UA, бій за звання абсолютного чемпіона важковики Тайсон Ф’юрі та Ентоні Джошуа можуть провести вже у першій половині 2021 року. Загальний призовий фонд сягатиме 200 мільйонів доларів, кожен з британських боксерів отримає половину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?