Ускладнить ситуацію на Донбасі: у Путіна прокоментували "розрив" дипвідносин
Категорія
Політика
Дата публікації

Ускладнить ситуацію на Донбасі: у Путіна прокоментували "розрив" дипвідносин

Ускладнить ситуацію на Донбасі: у Путіна прокоментували "розрив" дипвідносин
Джерело:  РІА Новини

Рішення про розрив дипломатичних відносин з Росією є суверенною справою України, однак воно може ускладнити ситуацію на Донбасі.

Про це висловився прес-секретар російського лідера Володимира Путіна Дмитро Пєсков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.

Читайте також: Україна розірвала чергову військову угоду з Росією

Пєсков зазначив, що в разі розриву дипвідносин між країнами, "постраждають інтереси українців і росіян".

За його словами, в останні роки влада України прийняла ряд рішень, які негативно позначилися на врегулювання конфлікту на Донбасі, і можливий розрив дипвідносин з Росією "додатково ускладнить ситуацію".

У той же час, представник Путіна назвав недоречними міркування про те, хто міг би стати посередником між країнами.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше депутат БПП Іван Винник заявив про намір ініціювати доповнення законопроекту про реінтеграцію Донбасу пунктом про розрив дипвідносин між Україною і Росією.

Однак, інші нардепи стверджують, що внести правки в документ вже неможливо, і прийняття рішень про дипвідносини не входять до компетенції Верховної Ради.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?