Узятий у полон під Авдіївкою бойовик дав свідчення: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Узятий у полон під Авдіївкою бойовик дав свідчення: з'явилося відео

Узятий у полон під Авдіївкою бойовик дав свідчення: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Бойовик ДНР, якого українські військові захопили під Авдіївкою, дав перші свідчення в рамках слідчих дій, що проводяться Службою безпеки України.
Загострення на Донбасі: хроніку подій читайте на ONLINE.UA
Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ, при спробі штурму позицій українських підрозділів 29 січня він отримав поранення і був кинутий своїми подільниками.
Терорист на прізвисько "Голова" - уродженець Макіївки Донецької області.
За словами бойовика, в 2014 році він приєднався до бандформування "Восток". У 2016 році він вийшов зі складу "Востока", деякий час працював на будівництві, але через фінансові труднощі вступив до лав іншої збройного угруповання - так званого "11 мотострілецького полку ДНР".
Читайте також: Бо йовик Гіві крупно зганьбився зі своїм пораненням: соцмережі веселяться
Затриманий повідомив, що в рядах бойовиків йому платили зарплату 15 тис. рублів на місяць (близько 6,7 тис. гривень - ONLINE.UA). "Я воював за ДНР, тому що потрібні були гроші", - зазначив він.
Під час допиту бойовик підтвердив численні факти присутності на тимчасово окупованій території Донецької області російських військових і інструкторів з бойової підготовки.


Як повідомляв ONLINE.UA, російська сторона в Спільному центрі з контролю і координації на Донбасі дала Україні письмові гарантії припинення вогню з боку бойовиків ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?