В АП розповіли, який відомий політик розплакався під час зустрічі з Порошенко
Категорія
Світ
Дата публікації

В АП розповіли, який відомий політик розплакався під час зустрічі з Порошенко

В АП розповіли, який відомий політик розплакався під час зустрічі з Порошенко
Джерело:  online.ua

В адміністрації президента стверджують, що голова Єврокомісії Жан-Клод Юнкер розчулився на останній для чинного українського лідера Петра Порошенко в якості глави держави зустрічі в Брюсселі і навіть розплакався.

Про це розповів екс-заступник глави адміністрації президента Костянтин Єлісєєв в ефірі одного з українських телеканалів.

"Він (Юнкер - ред) запросив Порошенка просто в свій кабінет на зустріч. Він дуже розчулився, скажу чесно, він навіть почав плакати. Йому теж стало сумно. Як він сказав, за 5 років вони майже зріднилися", - розповів Єлісєєв.

Варто зазначити, що Порошенко 13-14 травня перебував з робочим візитом у Брюсселі для участі у заходах з нагоди 10-ї річниці "Східного партнерства". Саме тоді він вручив Юнкеру орден Ярослава Мудрого, а також нагадав про заслугу інших європейських посадовців.

"Я дякую Європарламенту за комплексну підтримку України. Будь ласка, зберігайте цей напрямок. Я хочу подякувати всій Єврокомісії, особливо комісару Гану, який, здається, відвідував Україну частіше за будь-яку іншу державу, і це свідчить про потужний інтерес Комісії. Також дякую Сесілії Мальмстрьом, яка доклала дуже багато зусиль, щоби збільшити товарообіг між Україною та ЄС", — додав чинний президент.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Порошенко, перебуваючи з робочим візитом у Брюсселі, пообіцяв  підтримати новообраного главу держави Володимира Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?